Web Analytics Made Easy - Statcounter

ندا رحیمی، جمعه بیان داشت: امواج مخابراتی جزو پرتوهای غیریونساز هستند و سازمان ITU استاندارهایی برای حد مجاز پرتوگیری اعلام کرده و این استاندارد در کشورمان بر اساس استاندارد کمیسیون بین‌المللی حفاظت در برابر پرتوهای غیر یونساز (ICNIRP) است که حدود مجاز میدان این امواج را از ۲۸ ولت بر متر تا ۴۰ ولت بر متر تعیین کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: تجهیزات اپراتورها در کشور ایران بر مبنای ۲۸ ولت بر متر که حد پایین استاندارد (ICNIRP) است تنظیم و بهره‌برداری می‌شود.
او اظهار داشت: علاوه بر این استاندارد، هم‌اینک پایش امواج الکترومغناطیس در شهر شیراز به عنوان دومین کلان شهر کشور بعد از تهران از طریق ایستگاه‌های ثابت نصب شده در ۱۸ نقطه شهر صورت می‌گیرد و نتایج آن در بازه‌های زمانی مختلف به شکل برخط، بر روی سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به نشانی WWW.CRA.IR بخش حقوق کاربران و به نام سامانه اندازه‌گیری تجمعی شدت امواج الکترومغناطیس در دسترس عموم قرار داده شده است.
مدیر کل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه جنوب بیان کرد: آمار ارائه شده در این سامانه، بسیار دقیق و مطابق استاندارد بین‌المللی حفاظت در برابر پرتوهای غیر یونساز (ICNIRP) است و هیچگونه جای شک و شبهه‌ای در آن وجود ندارد و شهروندان اطمینان داشته باشند، تلاش مجموعه همکاران وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بر این است تا با لحاظ استانداردهای مناسب و ایمن، نیاز ارتباطی شهروندان را با بهترین کیفیت فراهم کنند.
رحیمی، یکی از وظایف سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رایویی، نظارت بر ورود و خروج تجهیزات مخابراتی، رادیویی، پستی و فناوری اطلاعات از مبادی گمرکی کشور دانست و ادامه داد: تمام این دستگاه‌ها برای عرضه در کشور نیاز به گواهی تاییدیه نمونه دارند که این موضوع از طریق ارائه نمونه دستگاه به آزمایشگاه‌های معتبر و بر اساس الزامات و استانداردهای مورد تایید سازمان انجام می‌شود.
وی اظهار داشت: برخی از شهروندان، نگرانی‌هایی بابت نصب تجهیزات و دکل‌های جدید در نزدیکی محل سکونت خود و تاثیر آن بر سلامتی‌شان دارند و حتی در مواردی شاهد بوده‌ایم در حالیکه یک دکل تازه نصب شده و هیچگونه تجهیزاتی بر روی آن نصب نبوده است، شکایت‌هایی از سوی شهروندان صورت گرفته که نصب آن دکل موجب سردرد آنها شده در حالیکه این دکل جدید صرفا شاکله آهنی داشته و فاقد تجهیزات بوده است.
او گفت: نیاز به تجهیزات جدید و ارتقای تجهیزات موجود برای اپراتورها امری گریزناپذیر است، اما در این بخش بعضا شاهد ممانعت‌هایی از جانب شهروندان هستیم و این در حالی است که ۷۰ درصد درخواست‌های ثبت شده در سامانه ۱۹۵ که سامانه ثبت و پاسخگویی به درخواست‌ها و شکایات حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور است، مطالبه مردم برای دسترسی به شبکه ارتباطی و مخابراتی کشور است که بدون نصب و به روزرسانی تجهیزات غیرممکن است.

برچسب‌ها سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تلفن همراه شیراز وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شرکت مخابرات ایران فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تلفن همراه شیراز وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شرکت مخابرات ایران فارس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تلفن همراه شیراز وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شرکت مخابرات ایران فارس اخبار کنکور تنظیم مقررات و ارتباطات فناوری اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۳۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، رحیم سرهنگی در نشست با هیئتی از سرمایه گذاران، تجار، فعالان اقتصادی و گردشگری ترکیه گفت: کیش با داشتن شرایط آب وهوایی می‌تواند در فصول سرد ترکیه میزبان گردشگران این کشور باشد.

وی، گفت: با توجه به تفاوت آب وهوایی، دوکشور می‌توانند نقش مکمل درگردشگری وتبادل گردشگر ایفا کنند.

رحیم سرهنگی گفت: یکی از ظرفیت‌های کیش موقعیت ارتباطی با ۸ کشور حوزه خلیج فارس و دریای عمان است و این شرایط، کیش را به مرکزی برای تجارت بین المللی تبدیل می‌کند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، با استقبال از برقراری روابط اقتصادی، تجاری و گردشگری با ترکیه، گفت: در شرایطی که کشور‌ها درتلاش هستند به قطب‌های تجاری تبدیل شوند ایجاد منافع مشترک می‌تواند کیش وترکیه را به قطب تجاری تبدیل کند.

نمایندگان شرکت‌ها و سرمایه گذاران ترکیه نیز در این نشست با تقدیر از میزبانی کیش، به مزیت‌های اقتصادی کیش اشاره کردند و درخصوص اجرای فعالیت‌های تولیدی، برگزاری رویداد‌ها وجشنواره‌ها و ایجاد نمایشگاهی از نشان‌های کشور ترکیه اعلام آمادگی کردند.

چند تفاهم‌نامه بین سازمان منطقه آزاد کیش و سرمایه‌گذاران ترکیه با هدف توسعه‌ی همکاری‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه‌گذاری و گردشگری امضا شد.

دیگر خبرها

  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات
  • توسعه زیرساخت‌های مخابراتی، شرط تحقق شهر هوشمند
  • واگذاری ساماندهی پیامک‌های تبلیغاتی به سازمان تنظیم مقررات
  • تداوم پایداری ارتباطات مخابراتی خوزستان
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • پایداری ارتباطات مخابراتی خوزستان با وجود بارندگی‌های اخیر
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه
  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی
  • دستگيري سارقان کابل و تجهيزات مخابراتی در خرم آباد