Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- سرعت پایین اینترنت یکی از معضلات کاربران در استان فارس است آن طور که شهروندان عنوان کرده‌اند این مشکل در انجام امور دورکاری و حضور دانش‌آموزان در کلاس‌های درس مجازی اختلال ایجاد کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، از چندی پیش سرعت اینترنت در نقاط مختلف استان فارس به یکی از معضلات شهروندان تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارمندان برای انجام دورکاری و خانواده‌ها برای حضور فرزندان‌شان در کلاس‌های آنلاین نیاز هر روزه به اینترنت دارند اما سرعت پایین اینترنت در انجام کارها و امور آنان اختلال ایجاد کرده است. 

خانم محبی می‌گوید: برای حضور هر دو فرزندم در کلاس‌های آنلاین از اینترنت خانگی استفاده می‌کنم اما دقیقا در همان ساعت کلاس سرعت اینترنت به شدت پایین می‌آید.

زارع که بعد از شیوع کرونا به صورت دورکاری در منزل مشغول به فعالیت است و از اینترنت همراه برای انجام کارهایش استفاده می‌کند نیز از سرعت پایین اینترنت گلایه دارد و می‌گوید: سرعت اینترنت آنقدر پایین است که عکس، فیلم یا فایل صوتی به زحمت ارسال می‌شود.

آقای دهداری که کارش انجام امور تبلیغات یک شرکت خصوصی است می‌گوید: فایل‌های فتوشاپ شده و فیلم تدوین شده تبلیغاتی با کیفیت بالا ذخیره می‌شوند ولی چند وقت است که به دلیل سرعت پایین اینترنت خانگی و سیار بارگذاری آنها در فضای مجازی ساعت‌ها زمان می‌برد.

خانم مقیمی نیز از سرعت پایین اینترنت خانگی گلایه دارد و می‌گوید: شغل من با استفاده از اینترنت گره خورده است ولی بعضی ساعات روز آنقدر سرعت اینترنت پایین است که نه تنها قدرت باز کردن یک فابل صوتی و عکس هم ندارد بلکه برخی سایت‌ها نیز به سختی باز می‌شود.  

خانم شیبانی یکی دیگر از شهروندان می‌گوید: چندین بار برای شرکت در دوره‌های آموزشی آنلاین که از طریق اتاق بازرگانی برگزار می‌‌شد ثبت‌نام کردم اما سرعت اینترنت آنقدر پایین است که مدام صدا و تصویر مربی قطع و وصل می‌شود.

اصفهان| عدم تغییر محسوس در سرعت اینترنت نقش‌جهان؛ تقدیر سپاهانی‌ها از نیروی انتظامیمشکل پائین بودن سرعت اینترنت در استان گلستان برطرف شودچرا سرعت اینترنت دریافتی کاربران از مخابرات پایین است؟

کرونا ساعت پیک اوج مصرف را افزایش داد

ندا رحیمی مدیرکل تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی جنوب ضمن تائید موضوع ضعیف‌ بودن سرعت اینترنت در استان فارس با بیان این که در بحران کرونا تعداد مشترکان اینترنت سیار و ثابت در استان فارس چند برابر افزایش یافته و از نظر مصرف در تمام طول روز در اوج مصرف قرار گرفته‌ایم گفته است: برای رفع این مشکل ظرفیت پهنای باند ورودی استان حدود دو برابر ارتقا یافته است.

وی با بیان این که قبل از شیوع کرونا ساعت پیک مصرف چند ساعت در روز بود ولی در شرایط فعلی در تمام شبانه‌روز از نظر پیک مصرف در اوج هستیم، افزوده است: برای دسترسی به شبکه همراه و ارتقا سرعت اینترنت سیار با همکاری شهرداری شیراز 105 سایت در کلانشهر شیراز نصب یا ارتقا تکنولوژی داشته است.   

مدیرکل تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی جنوب ممانعت شهروندان از نصب دکل مخابرات را یکی از  موانع مهم توسعه شبکه عنوان و بیان کرده است: برخی افراد و یا ساکنین یک محله به نصب دکل تلفن همراه معترض می‌شوند و مانع نصب دکل ارتباطی در آن محله می‌شوند.

رحیمی با بیان این که در حال حاضر پایش تشعشعات شیراز به صورت ثابت و سیار در 18 سایت پایش انجام و نتایج آن به صورت کامل ثبت می‌شود و از طریق سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به نشانی www.cra.ir قابل مشاهده است گفته است: میزان تشعشعات در ساعت‌های مختلف از حد استاندار که 27 دی بی است نیز پایین‌تر است.

وی از مشترکان خواسته است که شکایات خود در زمینه اینترنت ثابت و سیار را از طریق سامانه 195 اعلام کنند.

انتهای پیام/422/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سرعت پایین اینترنت ارتباطات رادیویی سرعت اینترنت استان فارس تنظیم مقررات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۲۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور

آفتاب‌‌نیوز :

 «نون مصرفی دوسال خانواده هشت نفره‌ام را سیل برد» این‌ها حرف‌های دردناک محمد ریگی کشاورز منطقه سیستان و بلوچستان است.

به گفته وی ۲۵ کیسه ۱۰۰ کیلویی گندمش را سیل برده است.

رئیس مرکز خشکسالی احد وظیفه امروز هشدار داد هر لحظه امکان سیل خطرناک در مناطق جنوبی خوزستان، فارس، بوشهر و هرمزگان وجود دارد و کشاورزان مراقب گندم‌هایشان باشند تا سیل نبرد.

بارش‌های امسال در مناطق جنوبی کشور سیل‌های ویرانگری ایجاد کرد سیل‌ها حتی در کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس که باران برای آن‌ها رویا بود نیز شکل گرفت.

کارشناس کشاورزی ابراهیم مرادزاده می‌گوید که گندمکاران قبل از ورود کمباین به مزرعه، پیش بینی‌ها و هشدار‌های هواشناسی را ببینند، باران برداشت را سخت می‌کند و سیل ایجاد می‌کند.

سیل‌های اخیر در منطقه جنوب کشور ۱۱۶۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی خسارت وارد کرد.

با این میزان پول می‌توان کل گندم کشاورزان استان سیستان و بلوچستان معادل ۶۷ هزار تن را با قیمت کیلویی ۱۷۵۰۰ تومان خرید تضمینی کرد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • واگذاری ساماندهی پیامک‌های تبلیغاتی به سازمان تنظیم مقررات
  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی؛ سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! (+عکس)
  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی؛ سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع!
  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور
  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی
  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع!
  • نظرسنجی: تجربه شخصی شما درباره سرعت اینترنت بعد از افزایش قیمت
  • برگزاری دوره تربیت مربی «مخابرات و ارتباطات رادیویی» در استان سمنان
  • وزش باد‌های شدید و مواج شدن دریا در خلیج فارس، ۱۴ اردیبهشت
  • خلیج فارس مواج است/احتمال بارش های پراکنده