Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از وزارت ارتباطات، «عیسی زارع‌پور» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به مناسبت سالروز تاسیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، برنامه‌ریزی برای افزایش جذابیت سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های نوین به ویژه مبتنی بر فیبرنوری و نسل‌های نوین شبکه های ارتباطات سیار را از جمله وظایف کلیدی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در سال‌های پیش رو عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با صدور پیامی گفت: سالروز تاسیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، فرصتی برای قدردانی از همکاران ارزشمند و پرتلاشم در یکی از مهمترین حلقه‌های سیاستگذاری، برنامه ریزی و تنظیم گری در زیست بوم پویای فناوری اطلاعات و ارتباطات است.

وی افزود: در طول نزدیک به دو دهه، پیشرفت زیرساخت‌های ارتباطی، فناوری‌های نوین و توسعه شکل تازه از کسب و کار و نیازها و انتظارات کاربران، سطح پیچیده‌ای از تنظیم‌گری را پدید آورده است. همه گیری بیماری کرونا در ۲سال اخیر، اهمیت توسعه زیرساخت های پهن باند را بیش از پیش آشکار کرده است. چنانکه در کنار بخش بهداشت و درمان، هیچ زیرساختی به اندازه زیرساخت های ارتباطی، در این سال‌ها حایز حساسیت و توجه نزد مردم و سیاستگذاران نبوده است.

وزیر ارتباطات تاکید کرد: توسعه عادلانه دسترسی همه مردم عزیز ایران در اقصی نقاط کشور به خدمات پرسرعت و با کیفیت ثابت و سیار توام با تحریک تقاضا برای خدمات دیجیتال بومی در کنار حمایت از طیف متنوع صاحبان کسب و کارها اعم از سرمایه گذاران کلان یا کارآفرینان  نوپا به دلیل شتاب تحولات و فراگیری دامنه خدمات، تنظیم گری در این زیست بوم را به یکی از دشوارترین وظایف حاکمیتی بدل کرده است.

زارع‌پور خاطرنشان ساخت: مطالعات کارشناسی مداوم در مورد چالش های فراگیری چون نظام تعرفه گذاری اینترنت، برنامه ریزی برای افزایش جذابیت سرمایه گذاری در زیرساخت های نوین به ویژه مبتنی بر فیبرنوری و نسل های نوین شبکه های ارتباطات سیار در کنار تقویت رقابت در تمامی لایه های شبکه ملی اطلاعات، مشارکت در توسعه زیست بوم خدمات دیجیتال و تنظیم گری در حوزه فناوری اطلاعات، تعامل بهینه با رگولاتورهای موجود در بخش‌های دیگر حاکمیت، بهبود روش‌های پایش خدمات ارایه شده به تمامی کاربران و نزدیک شدن نتایج پایش به میزان ارزیابی کاربران از وضعیت این خدمات (QoE)، همچنین نوآوری در ابزارها و فناوری‌های تنظیم گری و افزایش ضمانت اجرایی اعمال مقررات از جمله وظایف کلیدی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در سال‌های پیش روی است.

وی افزود: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در چارچوب این ماموریت ها باید بیش از گذشته برتوان و خرد جمعی عموم ذینفعان و توانمندسازی منابع انسانی ارزشمند درونی و بیرونی آن تاکید کند و سند تحول سازمان را در کوتاه ترین زمان ممکن تدوین و در دسترس عموم ذینفعان قرار دهد.

وزیر ارتباطات تصریح کرد: البته سایر بخش های مرتبط با ماموریت های جدید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز باید نقش خود را در تحقق اهداف این سازمان از طریق حداکثرسازی میزان مشارکت تشکل های تخصصی در فرآیند تصمیم سازی ایفا نمایند.

زارع‌پور افزود: اینجانب به عنوان مسوول سیاست گذاری حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت سیزدهم تمامی تلاش خود را برای تحقق اهداف سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به کار خواهم بست. پشتیبانی کامل و قاطع از جایگاه و تصمیمات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات و اقدامات آن سازمان به عنوان بازوی اجرایی کمیسیون، ایجاد یک فضای باثبات برای سرمایه گذاران و فعالین کسب وکار و جذب منابع سرمایه ای لازم برای اقتصادی کردن توسعه زیرساخت های پهن باند ثابت در مناطق کمتر توسعه یافته از جمله سیاست های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال‌های پیش روی خواهد بود.

پربیننده ترین یک امکان جدید برای حذف پیام ها در واتس اپ چیزهایی که چین ممنوع کرد! سرعت اینترنت خانگی ۲۵مگابیت می شود الکسا بازنشسته می شود رونمایی از خودروی پرنده ۹۲‌هزار دلاری

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: وزارت ارتباطات فیبرنوری فناوری های نوین خدمات دیجیتال زیست بوم عیسی زارع پور سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارتباطات و فناوری اطلاعات وزیر ارتباطات تنظیم گری زیست بوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۵۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمد کرباسی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، «توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی» را  از جمله موضوعات در حال پیگیری توسط ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برشمرد و اشاره کرد: برای تحقق این امر با اپراتور‌ها و صنایع مذاکراتی انجام داده‌ایم و امیدوار هستیم که به‌زودی شاهد عقد قرارداد‌هایی در این زمینه باشیم.

کرباسی تاکید کرد: ادامه این مسیر به هوشمند‌سازی صنایع، افزایش بازدهی آن‌ها و کاهش مشکلات صنایع منتج خواهد شد.

وی  با اشاره به برنامه توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی ۶۰۰ میلیارد تومانی، بیان کرد: این ستاد طی هشت ماه اخیر تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم انجام داده و مذاکرات مختلفی نیز با وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات به منظور اصلاح برخی قوانین و قواعد رگولاتوری انجام داده است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات ادامه داد: هدف اصلی‌ این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتور‌ها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند‌.

کرباسی اضافه کرد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح های آن ها مورد تأیید معاونت علمی، فناوری  و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت ها کسر می‌شود‌.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات در پایان ضمن اشاره به اینکه براساس این توافق‌نامه قرار نیست بودجه‌ای از سوی معاونت علمی،فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری به اپراتور‌ها داده شود، گفت: هزینه‌ای که هر اپراتور باید به‌عنوان مالیات بپردازد، صرف پروژه‌های تحقیق و توسعه آن شرکت خواهد شد. این امر به بومی‌سازی محصولات منجر خواهد شد و این طرحی است که سال گذشته به‌عنوان قانون جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد و ثمره خوبی برای حمایت از تولیدات دانش‌بنیان به ارمغان ‌آورد.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واگذاری ساماندهی پیامک‌های تبلیغاتی به سازمان تنظیم مقررات
  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • رتبه اول کشوری در زمینه انجام تکالیف قانونی صدور مجوز
  • اجرای پروژه فیبرنوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی
  • عکس معناداری که آذری جهرمی منتشر کرد
  • برگزاری دوره تربیت مربی «مخابرات و ارتباطات رادیویی» در استان سمنان